Bestellen werkt

Yes! Het bestelformulier werkt! Het bestellen van het boekje verloopt nu als het goed is vlekkeloos. Mocht je al besteld hebben en nog geen reactie van mij hebben gekregen, probeer het nog een keer, waarvoor mijn excuses.

Ik ga een boek uitgeven!

Vandaag wil ik toch wel met enige trots bekend maken dat ik een boek uit ga geven! Al sinds een paar jaar schrijf ik veelal korte verhaaltjes over sterrenkunde en ruimtevaart op mijn Facebookpagina. Dankzij leuke reacties daarop (al dan niet tijdens toevallige gesprekken over het uitgeven van een boekje met ervaringsdeskundigen) ontstond het idee en omdat we in de lockdown toch niet zo veel kunnen ondernemen begon het te kriebelen. Ik heb ervoor gekozen om de verhaaltjes per jaar, te beginnen met 2020, te bundelen. En ieder verhaaltje te illustreren met een mooie fotopagina vooraf.

Het boekje heet ‘Vleege nao de Maon’ (vliegen naar de maan) Geen zorgen, slechts de titel is in het Weerter dialect. Maar niet zonder reden, want het heelal is dan wel oneindig groot, de verhaaltjes kennen soms onverwachts een kleine lokale inslag.De inhoud is klaar. Er wordt nog een laatste check op taal- en spellingfoutjes uitgevoerd, de uitgever is druk doende met het ontwerp van de kaft maar daarna kunnen de persen gaan rollen.

Het bestelformulier op deze website werkt nog niet naar behoren. Mocht je het boek alvast willen bestellen dan kan dat! Stuur een mailtje met de in het formulier benodigde gegevens naar jeroengoubet@gmail.com. Ik houd je op de hoogte!